torsdag 13 november 2008

Oh, oh, oh Dagny

Blir så innerligt glad när våra besökare vill berätta för andra om härliga läsuppleverser de varit med om. Sedan en tid tillbaka får vi då och då skrivna boktips, som vi publicerar på vår webbsida. Ibland filmar vi i stället personen när han eller hon berättar om en eller flera böcker. Har du lust att vara med?

Idag kom Dagny till biblioteket, för att låta sig filmas när hon berättade om böcker. Dagny är inte vilken Dagny som helst. En levnadsglad person med en finurlig humor som gläder andra. Dessutom är hon the "Dagny", hon i schagern "Oh, oh, oh Dagny, kom hit och spill..." du vet.

Se filmen!

Det tycks vara flera städer som ståtar med att ha "the Dagny" boende i sin stad, men det är ju i så fall bara för att de inte vet att "the Dagny" flyttat, och bor i Örebro nu.

Frågorna i disken är annorlunda under hösten, än i somras. Många, många kommer med sina skolarbeten och söker fakta till dem. Fortfarande får vi frågor på resehandböcker till nära och fjärran resmål. Resandet pågår ju under hela året. Det är spännade att träffa alla dessa förväntansfulla människor som drömmer om, och planerar resor.

Jag drömmer också om en resa

Inga kommentarer: